Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Huis kopen Eemnes

  • Wij zijn NVM Makelaar
  • Specialist in aan- en verkoop
  • Doen scherp zaken voor u
Koopwoningen Huurwoningen

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning van of naar de regio Eemnes en Blaricum? Dan biedt Wester Campagne & Van Breemen u graag extra ondersteuning. Of u nu een huis wilt kopen, of wilt verkopen, het helpt wanneer u een partner heeft die de regio Blaricum en Eemnes goed kent. Wij helpen u bij het vinden van een nieuwe woning die past bij uw behoeften en zorgen ervoor dat u de best mogelijke prijs krijgt voor uw huidige woning. Hoe wij dit doen? Lees snel verder of neem contact op voor meer informatie.

Het traject bij een huis kopen in Eemnes of Blaricum

Bij het zoeken van een nieuw huis doorloopt u een aantal stappen. Dat begint met het afbakenen van het aanbod op basis van uw wensen en eisen. Op basis hiervan krijgt u het meest actuele aanbod per email toegestuurd. Heeft u het huis dat u wilt kopen gevonden, dan wordt er een waardebepaling uitgevoerd op de woning in Eemnes. Daarbij wordt er gekeken naar zaken die op het blote oog niet altijd zichtbaar zijn, zoals de bouwkundige staat en het onderhoud dat er de afgelopen jaren uitgevoerd is. Daarna volgt het bieden, waarbij wij als makelaar een actief adviserende rol innemen.

Vragen? Neem vooral contact op

Wilt u meer informatie over het kopen van een huis in de regio Blaricum en Eemnes? Dan belt u met Wester Campagne & Van Breemen via 035 – 53 15 300 voor de vestiging in Blaricum. De vestiging in Eemnes bereikt u via het volgende telefoonnummer: 035 – 53 13 322.

Meer informatie:

Makelaar Huizen | Huis verkopen Huizen | Woning kopen Blaricum

Wij helpen u graag

Contact opnemen

Vestiging Blaricum

Vestiging Eemnes

NVM
funda
funda in business
Vastgoedcert