Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Makelaar Eemnes

  • Wij zijn NVM Makelaar
  • Specialist in aan- en verkoop
  • Doen scherp zaken voor u
Koopwoningen Huurwoningen

Welkom bij Wester Campagne & Van Breemen

Wester Campagne & Van Breemen is al jaren actief in ‘t Gooi en omstreken. Wij zijn een gespecialiseerd makelaarskantoor in de aan- en verkoop van particuliere woningen en bedrijfsmatig onroerend goed, zoals onder andere boerderijen, appartementen, villa's, landhuizen in Blaricum en Eemnes. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de hoogste vakbekwaamheidseisen. Ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM) is daarbij voor u een extra garantie. Onze teams bestaan uit actieve en betrokken mensen die grote waarde hechten aan een persoonlijke benadering. Wester Campagne & Van Breemen begeleidt u bij aankoop en verkoop, adviseert, onderhandelt en doet scherp zaken voor u.

Onze diensten als makelaar in de regio Blaricum & Eemnes uitgelegd

Als ervaren makelaar in de regio Blaricum & Eemnes verzorgen wij verschillende diensten waarmee u uw voordeel doet wanneer u zich beweegt op de woningmarkt in dit gebied. Enkele van onze diensten:

  • Aankooptraject:

    Van het maken van een selectie op basis van uw woonwensen, tot het onderhandelen met de verkopende partij en de overdracht van uw nieuwe woning.

  • Verkooptraject:

De waardebepaling van uw huis op basis van de grootte, de precieze locatie en tal van andere factoren. Vervolgens wordt uw woning aangeboden langs verschillende kanalen en worden de administratieve handelingen omtrent de verkoop voor u geregeld.

Meer informatie:

Huis kopen Laren | Huurwoning Eemnes | Huis kopen Eemnes

Wij helpen u graag

Contact opnemen

Vestiging Blaricum

Vestiging Eemnes

NVM
funda
funda in business
Vastgoedcert