Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Makelaar Huizen

  • Wij zijn NVM Makelaar
  • Specialist in aan- en verkoop
  • Doen scherp zaken voor u
Koopwoningen Huurwoningen

Huizen en Laren zijn prachtige gemeenten om in te wonen en zijn dan ook erg in trek bij mensen die een (vrijstaand) huis willen kopen. Wanneer u op zoek gaat naar een huis, en u wilt het beste resultaat, dan is het aan te raden om een makelaar in de arm te nemen die de regio rondom Laren en Huizen goed kent. En dan komt u uit bij Wester Campagne & Van Breemen, de betrouwbare makelaar in de regio Laren, Huizen, en de rest van ‘t Gooi!

Makelaars die Laren en Huizen kennen als geen ander

Wat is nu het meest belangrijk bij de makelaar die u gaat vertegenwoordigen bij het kopen of verkopen van een huis in Laren of Huizen? Twee zaken zijn erg belangrijk. Een makelaar die de markt goed kent, en die dus verschillende wegen bewandelt om uw huis bij potentiële kopers onder de aandacht te brengen, of juist om uw droomhuis te vinden. Daarnaast wilt u een makelaar die uw belangen vooropstelt. Een makelaar die u praktisch advies geeft wanneer u dat wenst, en die u juist werk uit handen neemt wanneer u dat nodig heeft. Dat maakt verhuizen een heel stuk makkelijker!

Informeer naar de mogelijkheden in uw situatie

Wij horen graag van u wat uw huidige situatie op dit moment is. Deze situatie nemen we dan als uitgangspunt voor het vinden of verkopen van een woning. Neem bij vragen ook geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Hiervoor belt u met telefoonnummer 035 – 53 15 300 als u onze collega’s in Blaricum wilt spreken, of bel met 035 – 53 13 322 voor contact met Wester Campagne & Van Breemen in Eemnes.

Meer informatie:

Makelaar Eemnes | Aankoopmakelaar Gooi | Huis verkopen Eemnes

Wij helpen u graag

Contact opnemen

Vestiging Blaricum

Vestiging Eemnes

NVM
funda
funda in business
Vastgoedcert